Roofviscursus 2017

Zaterdag, 30 september 2017

Zondag 22 oktober 2017 is er een roofviscursus voor jeugdleden vanaf 10 jaar. Meld je snel aan.

Wil je gaan snoekvissen op de vijver, ben je in het bezit van een snoek- of spinhengel.Op zondag 22 oktober 2017 verzorgen we weer een roofviscursus voor de jeugdleden.

Het is de bedoeling dat jullie om 9 uur aanwezig zijn in het clubgebouw
Daar krijg je uitleg over snoekvissen door ervaren roofvissers.
Hoe kun je vissen op snoek, hoe landt en onthaak je veilig een snoek, wat heb je nodig.
Een leuke en leerzame ochtend waarin je natuurlijk zelf ook gaat proberen een snoek te vangen.
Na het volgen van deze cursus mag je als jeugdlid zelf snoeken op de vijver.
De cursus duurt tot ongeveer 12 uur.

Wordt er een snoek gevangen, dan laten we je ook de kieuwgreep zien en met onze hulp zelf doen.
De kieuwgreep is een veilige methode om een snoek goed te kunnen onthaken.
We willen dat de snoeken op onze vijver gezond blijven en geen onnodige schade oplopen.

Ben je minimaal 10 jaar en lid van onze vereniging, meld je dan nu aan voor de roofviscursus.
Dit kan via: Jeugd / contact-met-jeugdcommissie op deze site
of via jeugd.hsvonsgenoegengemert@gmail.com