Rabobank Clubkas Campagne 2018

Woensdag, 4 april 2018

Rabobank Peelland-Noord stelt geld beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. U als Rabobank klant kunt ons helpen door uw stem uit te brengen. Stemmen mogelijk van 05 april t/m 30 april 2018.

Als Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert hebben wij een ledenbestand van zo'n 600 leden, in de leeftijdscatogorie van 6-78 jaar. Om het ledenaantal te laten groeien, organiseren wij ook voor jeugdleden vele activiteiten.
Daarnaast hebben wij een schitterende vijver, gelegen in een openbaar park waar dagelijks in alle rust gevist en gewandeld kan worden. Om de veiligheid voor onze leden en bezoekers aan het openbaar park te kunnen waarborgen, is het nodig dat de oeverbeschoeiing en visstek inrichting vervangen gaat worden.
Daar is veel geld voor nodig!

Middels uw steun als Rabobank klant, kunt u, uw stem uitbrengen op onze schitterende vereniging.
Klik op onderstaande Clubkas link om uw stem uit te brengen via de Rabobank website.