Prijzen 2016

Je wordt lid van HSV Ons Genoegen Gemert door een VISpas of een JeugdVISpas te kopen.

Als je een machtiging tot eenmalige automatisch incasso verleent, bespaar je € 7,50 aan registratie- en administratiekosten. Je kunt het formulier machtiging tot automatische incasso hier downloaden en uitprinten.

LET OP!! Het formulier moet volledig met de hand zijn ingevuld en ondertekend. Elk nieuw lid, betaalt het 1ste jaar als hoofdlid.

Soort document

VISpas (Lidmaatschap 14 jaar en ouder)
Prijs per jaar € 36,00

Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. de VISpas geeft tevens het recht om in ca. 85 % van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd.

Sublidmaatschap (2e VISpas)
Prijs per jaar € 20,00
Eenmalige inschrijfkosten € 5,00

Ben je reeds lid van een andere hengelsportvereniging (aangesloten bij Sportvisserij Nederland) dan kun je hier bij ons sublid worden.

-> Bestel hier!

JeugdVISpas (Jeugdlidmaatschap t/m 13 jaar)
Prijs per jaar € 20,00
Er zijn geen inschrijfkosten.

Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. de VISpas geeft tevens het recht om in ca. 85 % van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd.

Contributies VISpas en JeugdVISpas

VISpas

Landelijke afdracht Sportvisserij Nederland € 14,00
Federatieve afdracht Sportvisserij Zuid-West Nederland