Prijzen 2017

Je wordt lid van HSV Ons Genoegen Gemert door een VISpas, JeugdVISpas of Vijverpas te kopen.

Voor het aanvragen van een Vispas of JeugdVispas is een machtiging tot jaarlijkse eenmalige incasso benodigd.
Je kunt het formulier machtiging tot automatische incasso hier downloaden en uitprinten.

LET OP!! Het formulier moet volledig met de hand zijn ingevuld en ondertekend. Elk nieuw lid, betaalt het 1ste jaar als hoofdlid.

Soort document

VISpas (Lidmaatschap 14 jaar en ouder)
Prijs per jaar € 36,00
Alleen verkrijgbaar bij afgifte van machtiging tot eenmalige jaarlijkse incasso

Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. De VISpas geeft het recht om in ca. 85 % van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt op vraag bijgevoegd.

Sublidmaatschap (2e VISpas)
Prijs per jaar € 20,00
Eenmalige inschrijfkosten € 5,00
Alleen verkrijgbaar bij afgifte van machtiging tot eenmalige jaarlijkse incasso

Ben je reeds lid van een andere hengelsportvereniging (aangesloten bij Sportvisserij Nederland) dan kun je hier bij ons sublid worden.

JeugdVISpas (Jeugdlidmaatschap t/m 13 jaar)
Prijs per jaar € 20,00
Er zijn geen inschrijfkosten.
Alleen verkrijgbaar bij afgifte van machtiging tot eenmalige jaarlijkse automatische incasso

Senior Vijverpas (Lidmaatschap 14 jaar of ouder)
Prijs per jaar €21,00
Geen inschrijfkosten