Ledendatabase sluit op vrijdag 05 oktober 2018

Zondag, 23 september 2018

Sportvisserij Nederland start met voorbereidingen Vispas 2019. Mutaties mogelijk tot vrijdag 05 oktober!

Onderstaande wijzigingen kunnen tot vrijdag 05 oktober 2018 nog ingevoerd worden zodat Vispas 2019 door ons tijdig wordt ontvangen, en dat u deze voor het nieuwe jaar in bezit kunt hebben.
Mutaties kunnen alleen schriftelijk worden doorgegeven via de website en/of dmv. een e-mail te versturen naar de ledenadministratie.

Wijzigen?
1.
(Jeugd)Vispas alleen verkrijgbaar bij afgifte machtiging tot éénmalige automatische incasso
Afgeven machtiging tot éénmalige jaarlijkse incasso.    Klik op wijzig >