Wij zijn opzoek naar jou!! Vacature; Bestuurder en/of Voorzitter

Woensdag, 9 september 2020

HSV Ons Genoegen Gemert zoekt nieuwe vrijwilliger voor de bestuursfunctie; Bestuurder en/of Voorzitter.

Tijdens de algemene ledenvergadering 06 maart 2020 heeft onze huidige voorzitter; Huub Sterken, aangegeven de voorzittershamer, na 13 jaar per ledenvergadering 2021 over te willen dragen aan een nieuwe voorzitter.

Om de huidige omvang van bestuur HSV Ons Genoegen Gemert te handhaven, zijn wij als bestuur opzoek naar een persoon (M/V) die zich kan vinden in onderstaand profiel.

• Lid van HSV Ons Genoegen Gemert

• Bestuurslid / Voorzitter die betrokken is, en zich betrokken voelt bij onze vereniging

• Die samen met andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van onze hengelsportvereniging
  • Voorzitter is een spilfunctie en vertegenwoordigd de vereniging intern en extern.

• Heeft bij voorkeur bestuurlijke ervaring

• Heeft leeftijd van minimaal 25jaar

• Heeft het vermogen om leden –jong en oud- te stimuleren en te inspireren, door enthousiasme en deskundigheid.

• Beschikt over goed communicatieve en sociale vaardigheden

• Kan goed samenwerken en is pro-actief

• Heeft verantwoordelijkheidsgevoel

• Bestuursfuncties binnen onze vereniging zijn op vrijwillige basis