Wij zijn opzoek naar jou!! Vacature; Voorzitter

Zaterdag, 23 mei 2020

HSV Ons Genoegen Gemert zoekt nieuwe vrijwilliger voor de bestuursfunctie; Voorzitter.

Tijdens de algemene ledenvergadering 06 maart 2020 heeft onze huidige voorzitter; Huub Sterken de voorzittershamer, na 13 jaar per ledenvergadering 2021 over te willen dragen aan een nieuwe voorzitter.

Als bestuur zoeken wij een persoon (M/V) die zich kan vinden in onderstaand profiel.

• Lid van HSV Ons Genoegen Gemert

• Voorzitter die betrokken is, en zich betrokken voelt bij onze vereniging

• Die samen met andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van onze hengelsportvereniging
  • Voorzitter is een spilfunctie en vertegenwoordigd de vereniging intern en extern.

• Heeft bij voorkeur bestuurlijke ervaring

• Heeft leeftijd van minimaal 25jaar

• Heeft het vermogen om leden –jong en oud- te stimuleren en te inspireren, door enthousiasme en deskundigheid.

• Beschikt over goed communicatieve en sociale vaardigheden

• Kan goed samenwerken en is pro-actief

• Heeft verantwoordelijkheidsgevoel

• Bestuursfuncties binnen onze vereniging zijn op vrijwillige basis