Activiteiten-, en wedstrijdprogramma 2022

Zondag, 28 november 2021

Activiteiten-, en wedstrijdprogramma 2022 is alleen online (digitaal) beschikbaar. Zie website: Actueel/Jaarprogramma 2022

Gezien het grootste gedeelte van onze leden de mogelijkheden heeft om online het activiteiten-, en wedstrijdprogramma in te zien, is vanuit bestuur besloten om het programma overzicht als papieren versie niet standaard meer toe te voegen aan de Vispas. Dit voorstel is tevens voorgelegd aan wedstrijdcommissie en besproken tijdens de afsluitende seizoensvergadering 2021.
Daar de inkomsten vanwege Corona sterk zijn afgenomen, draagt bovenstaande mee aan de besparing.

Voor de leden die frequent op de Gemertse visvijver vissen is een papieren versie te verkrijgen tijdens uitgifte Vispassen 2022 en/of clubavonden. Deze oplage is beperkt beschikbaar.