Aanwezigheid Meerval visvijver "de Dribbelei"

Woensdag, 5 januari 2022

Wie van de leden helpt ons met het afvangen van de aanwezige meerval op visvijver "de Dribbelei" en verdient een vispas van HSV Ons Genoegen Gemert voor 2023.

Als bestuur hebben wij foto's voorbij zien komen van een meerval met een lengte van 125cm.
Deze "veelvraat" heeft een negatieve invloed op ons visbestand en is daarom niet gewenst.
Graag willen wij dat deze meerval een andere geschikte leefomgeving gaat krijgen.
Als bestuur willen wij daarom aan jullie leden vragen wanneer deze meerval wordt gevangen graag direct contact op te nemen met 1 van onderstaande personen.
De meerval niet terug te zetten en bewaren in een bewaarzak of schepnet.

Kees van Wanrooij
06-17240087

Nol van de Ven
06-27481517

Wij zorgen ervoor dat deze meerval een geschikte nieuwe leefomgeving gaat krijgen en jij verdient een vispas van HSV Ons Genoegen Gemert voor 2023!