UPDATE WERKZAAMHEDEN OEVERS VISVIJVER DE DRIBBELEI

terug naar overzicht

Donderdag, 9 mei 2024

Hierbij de laatste update die wij als vereniging hebben ontvangen vanuit de gemeente Gemert-Bakel op dinsdag 7 mei 2024.

Onderstaande tekst is een samenvatting van de belangrijkste punten.

Verlaging waterniveau:
Om met de werkzaamheden te kunnen starten is verlaging van het waterniveau noodzakelijk.
Dit verloopt redelijk goed, de visvijver is nu bijna op gewenst niveau. 
Komende week kunnen de oevers dan ook iets meer opdrogen. 
Daarna wordt er gekeken wat de optimale werkwijze is en waar men wil gaan starten met de werkzaamheden.

Werkzaamheden brug:
De brug wordt gesloopt en de locatie wordt klaargemaakt voor een nieuwe brug. Exacte
leverdatum nog niet bekend, mogelijk pas na de bouwvakantie. Tot die tijd zorgt men voor een
veilige afzetting.

Daadwerkelijke startdatum Dinsdag 21 mei 2024 :
De werkzaamheden starten vanaf 21 mei 2024. Voor de aanvoer en opslag van materiaal gaat
men gebruik maken van de toegang aan de Zuid-om/fietspad. Ook wordt en een opslaglocatie
gemaakt in de buurt van de brug. Hier wordt ook camerabeveiliging geplaatst.
Om deze locatie bereikbaar te maken zullen er komende week snoeiwerkzaamheden zijn door
de gemeente.

Communicatie met aannemer en gemeente:
Dit project is in eerste instantie een samenwerking tussen gemeente en aannemer.
Als er vanuit leden van onze vereniging vragen/opmerkingen zijn over de werkzaamheden dan
deze graag direct stellen aan het bestuur via website, mail of telefonisch. Wij zorgen dat de
vragen dan bij de contactpersoon van de gemeente terecht komen.

Verwachte datum gereed :

Deze eerst fase van de werkzaamheden betreft alleen de oevers en brug, dus nog geen
visplaatsen!! Men hoopt voor de bouwvakantie klaar te zijn (week van 15 juli).

Het Bestuur HSV Ons Genoegen Gemert.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies